Gran "Mexilloada Galega" en Hamburgo

A Asociación Cultural Galega de Hamburgo celebrou con éxito a súa festa do mexillón.

  • A Asociación Cultural Galega de Hamburgo celebrou con éxito a súa festa do mexillón
    A Asociación Cultural Galega de Hamburgo celebrou con éxito a súa festa do mexillón
  • A Asociación Cultural Galega de Hamburgo celebrou con éxito a súa festa do mexillón
    A Asociación Cultural Galega de Hamburgo celebrou con éxito a súa festa do mexillón
  • A Asociación Cultural Galega de Hamburgo celebrou con éxito a súa festa do mexillón
    A Asociación Cultural Galega de Hamburgo celebrou con éxito a súa festa do mexillón
  • Gran 'Mexillonada Galega' en Hamburgo
    Gran "Mexillonada Galega" en Hamburgo
  • A Asociación Cultural Galega de Hamburgo celebrou con éxito a súa festa do mexillón
    A Asociación Cultural Galega de Hamburgo celebrou con éxito a súa festa do mexillón
  • A Asociación Cultural Galega de Hamburgo celebrou con éxito a súa festa do mexillón
    A Asociación Cultural Galega de Hamburgo celebrou con éxito a súa festa do mexillón
  • A Asociación Cultural Galega de Hamburgo celebrou con éxito a súa festa do mexillón
    A Asociación Cultural Galega de Hamburgo celebrou con éxito a súa festa do mexillón
  • A Asociación Cultural Galega de Hamburgo celebrou con éxito a súa festa do mexillón
    A Asociación Cultural Galega de Hamburgo celebrou con éxito a súa festa do mexillón
Listen to this page using ReadSpeaker
Frankfurt, 25 de abril de 2017.

A pasada fin de semana a Asociación Cultural Galega de Hamburgo abriu as portas das súas instalacións para celebrar con éxito a festa do mexillón: 40 quilos destes moluscos acabaron nas tarteiras de mans de Claudio Vence para ser degustados ao vapor ou con salsa de tomate picante polas e polos asistentes ao evento.

Nesta ocasión, membros do grupo Follas Novas de Frankfurt e do Centro Galego de Hannover, uníronse ao grupo da entidade anfitrioa para participar na Foliada. O sabor dos mexillóns e a música tradicional envolveron ás e aos comensais ata as dúas da mañá, unha celebración ao puro estilo galego que pon de relevo os alicerces fundamentais desta entidade: a promoción da cultura e da gastronomía.

931 lecturas